8.12. IoTLab business breakfast

10.11.2016, 09:07

Tervetuloa IoTLab business breakfastiin 8.12. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu heti!

 

 

Sijainti: Akropolis 1 -sali, Techopolis Vantaa, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

 

Ohjelma:

9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9:15 Rami Juhela: ”Digitalisoi tuotteesi ja palvelusi – miten se tehdään?”

9:40 Case: ”IoT teollisuuden palveluyrityksessä”

10:00 Tauko

10:15 Riku Jokinen & Rami Juhela: ”IoT, asiakaskokemus ja kilpailuetu”

11:00 Tapahtuma päättyy

 

”Digitalisoi tuotteesi ja palvelusi – miten se tehdään?”

Rami Juhela käy lävitse konkreettisten esimerkkien avulla, miten yritykset voisivat kehittää uusia digitaalisia liiketoimintamalleja ketterän kehityksen sekä kumppanuuksien kautta. Esityksessä kerrotaan, miten IoT:n avulla on mahdollista luoda uusia ansaintalogiikoita ja miten yritykset oikeasti pääsevät asioissa liikkeelle.

 

Rami Juhela toimii Bluugossa toimitusjohtajana ja tuotekehityksen keulakuvana. Hänellä on 20 vuoden kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä, liiketoiminnan konsultoinnista sekä käyttöliittymien suunnittelusta. Teknologian, liiketoiminnan sekä arvoketjujen tunteminen mahdollistaa lisäarvon tuottamisen asiakkaalle.

 

 

Case: “IoT teollisuuden palveluyrityksessä”.

Bluugon asiakasyrityksen edustaja kertoo heidän IoT-matkastaan.

 

 

”IoT, asiakaskokemus ja kilpailuetu”

Riku Jokinen sekä Rami Juhela kertovat käytännönläheisesti, miksi asiakkaiden osallistaminen ja heidän palaute heti alussa on tärkeää, mitä kuluttajatason asiakaskokemus tarkoittaa IoT:ssa, ja miksi näihin asioihin kannattaa panostaa. Esityksessä esitellään myös, miten IoT:n avulla yrityksen on mahdollista synnyttää kilpailuetua.

 

Riku Jokinen on vastuussa Bluugon myynnistä sekä asiakkuuksista. Hän on vuosia vetänyt suuria IT-projekteja, toiminut isojen asiakkuuksien palvelujohtajana sekä kehittänyt myyntikonsepteja digitaalisiin pilvipalveluihin.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!