IoTLab-hanketietoa

IoTLab-hanke on Uudenmaanliiton ja RFIdLab Finland ry:n yhdessä rahoittama hanke, jolla luodaan ”Internet of Things” -yritysten verkosto, IoTLab. Rahoitus hankkeelle on vuoden 2016 ajaksi. IoTLab-hanke on osa Uudenmaanliiton älykkään erikoistumisen strategiaa.

 

Uudenmaan_liitto_vaakalogo_rgb

Uudenmaan liittoon kuuluu 26 jäsenkuntaa, jotka rahoittavat pääosan toiminnasta. Liiton ylintä päätösvaltaa käyttää kuntien valitsema kunnanvaltuutetuista koostuva maakuntavaltuusto. Käytännön työtä ohjaa maakuntahallitus, joka valitaan kuntavaalien poliittisten voimasuhteiden mukaan. Uudenmaanliitto ajaa alueen kuntien ja asukkaiden etuja sekä tekee tiivistä yhteistyötä oppilaitosten, elinkeinoelämän, valtion, järjestöjen ja lukuisten muiden sidosryhmien kanssa.

rfidlab

RFIDLab Finland ry on neutraali ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää Suomessa toimivien yritysten tehokkuutta tunnistusteknologian avulla. RFIDLab tarjoaa tietoa RFID- ja NFC-teknologioiden kaupallisista mahdollisuuksista seminaareissa, koulutuksissa ja neuvontapalvelussamme, verkotamme yrityksiä ja käynnistämme uusia asiaa edistäviä hankkeita.

IoTLab-hanketietoa