IoTLab business breakfast 29.9. klo 9-11

26.2.2016, 15:26

IoTLab_logo_RGB

 

Tervetuloa IoTLab:in järjestämään business breakfastiin 29.9.2016! Tapahtuma on maksuton. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen 23.9. mennessä.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Paikka:
Technopolis, Akropolis 1 – sali, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Ohjelma:
9:00    Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9:15    Teemu Rasi:”Mesh tyyppiset IoT sensoriverkot”
10:00    Tauko
10:15    Antti Vuolli:”IoT ja liiketoiminnan skaalaaminen”
11:00    Tapahtuma päättyy

Lisätietoa ohjelmasta:

”Mesh tyyppiset IoT sensoriverkot”

Teemu Rasi kertoo käytännön kokemuksia isojen sensoriverkkojen suunnittelusta ja niiden tiedonkäsittelystä. Esitys kattaa tyypilliset haasteet ja arkkitehtuurien perusperiaatteet. Kokemuksia havainnollistetaan todellisen asiakaskeissin kautta.

Teemu Rasi toimii Ixonosilla Embedded Solutions practice arean vetäjänä. Hänellä on lähes 10 vuoden kokemus sulautettujen järjestelmien suunnittelusta, sensoreista, mesh verkoista ja tiedon hajautuksesta. Hän on toiminut mm. Appcomilla suunnitellen teollisuuteen erilaisia sulautettuja järjestelmiä, Tampereen teknillisellä yliopistolla kehittäen autonomisten työkoneiden kommunikointijärjestelmiä ja nykyisin Ixonosilla sulautettujen järjestelmien ja IoT:n parissa.

”IoT ja liiketoiminnan skaalaaminen”

Antti Vuolli kertoo miten yritykset pystyvät skaalaamaan omaa liiketoimintaa esimerkiksi kumppaneiden ja rajapintojen kautta. Puheenvuorossa käytännön kokemuksia ja esimerkkejä.

Antti Vuolli toimii IoT-johtajana Ixonosilla. Hän on vienyt yrityksiä uuteen ja tuntemattomaan jo pari vuosikymmentä. Hän on vetänyt useita vuosia eri liiketoimintoja, sekä myyntiä siruvalmistajista raskaaseen teollisuuteen. Vapaa-ajallaan Antti ulkoiluttaa maastopyörää ja toimii nuorison taksikuskina harrastuksiin.

Lisätiedot:
Sami Isomäki, IoT Program Director
sami.isomaki@iotlab.fi
+358-50-5811484

 

IoTLab_logo_RGB